Trobeu sinònims, antònims i paraules relacionades en català

Wordseum: un museu de paraules.

Les persones que es defineixen com a melòmanes col·leccionen cançons, àlbums, llistes, música d'artistes similars. Siga en suport analògic o digital, si eres un amant de la música, tens al teu abast la possibilitat de crear el teu propi museu musical.

Si el que t'agrada és llegir, segurament col·lecciones llibres, per autor, per tema, per gèneres relacionats... Tant els e-books com els llibres de paper trobaran el seu lloc en el teu museu de llibres.

En el nostre cas, el que ens apassiona són les paraules: com s'escriuen, com es relacionen amb paraules similars, com s'usen, com són capaces de representar diferents significats, conceptes, idees... També ens apassionen les llengües. Wordseum és la nostra forma de compondre una col·lecció de paraules, un museu de paraules.

Sinònims, significats, ús de les paraules en català, castellà i anglès

Wordseum obri les seues portes al públic amb 3 llengües (català, castellà i anglès) i milers de paraules per explorar. Busca paraules i descobreix-ne els usos, significats, sinònims, antònims i paraules relacionades.

Això és només el començament, continuarem ampliant les nostres co·leccions, restaurant-les, millorant-les, n'afegirem de noves... I mentre caminem, les vostres opinions i contribucions seran sempre benvingudes. Us apassionen les paraules? Esteu en el lloc correcte: Wordseum.